Odvjetnički ured Zrinka Prlić

O nama

Odvjetnica Zrinka Prlić je završila 1. opću gimnaziju u Zagrebu i potom upisuje Pravni fakultet, te nakon stjecanja diplome svoja prva znanja i iskustva u odvjetništvu dobiva u renomiranom odvjetničkom uredu u Zagrebu. Nakon što je odradila vježbenički staž položila je pravosudni ispit pri Ministarstvu pravosuđa RH, a daljnju praksu stječe radom u još nekoliko odvjetničkih ureda samostalnim vođenjem poslova koji se baziraju na civilnom pravu. 2009. g upisuje se u Hrvatsku odvjetničku komoru kao odvjetnik i nastavlja s radom u odvjetništvu 2009 godine osniva svoj odvjetnički ured kojeg vodi i danas. Odvjetnica Zrinka Prlić pruža pravnu pomoć na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Nakon završenog Pravnog fakulteta nastavlja s daljnjom edukacijom, a veliki uspjeh ostvaruje u implementaciji mirenja (medijacije) prije i tijekom vođenja sudskih postupaka s ciljem postizanja najboljeg rješenja za stranku. 2010.g. primila je stipendiju od Europeische Rechtsanwalts Akademie. Član je Hrvatske odvjetničke komore, Centra za mirenje pri Hrvatskoj odvjetničkoj komori, Hrvatske udruge za mirenje (medijaciju)-HUM, Hrvatske udruge žena u pravnoj profesiji i Bussiness Network International-BNI.

Nema nerješivih problema već samo onih koji se ne rješavaju!

Upoznajte naše pravnike

Karolina Gajski

Odvjetnica

Nakon što je diplomirala na Pravnom fakultetu zaposlila se u Odvjetničkom uredu Zrinka Prlić gdje je odradila pripravnički staž i položila ispit za registriranog medijatora, te potom i pravosudni ispit. Preciznost i posvećenost glavne su odlike njenog rada, vrijedan je član tima i teži iznimnoj kvaliteti u predmetima koje vodi.

Albina Bradarić

Odvjetnički vježbenik s položenim pravosudnim ispitom

Pripravnički staž odradila je u Odvjetničkom uredu Zrinka Prlić i uspješno položila pravosudni ispit.  Ambicioznost i odlučnost njezine su karakteristike u stjecanju daljnjeg znanja i iskustva, kao i u zastupanju stranaka. U izvršavanju zadataka je motivirana i pouzdana, a to su samo neke od odlika njenog rada koje jako cijenimo.

Tea Ćorluka

Odvjetnica

Diplomirala je na Pravnom fakultetu, odradila pripravnički staž i položila pravosudni ispit. Član je našeg tima koju odlikuje pedantan pristup i širok spektar interesa u različitim pravnim područjima. Svakako vrijedi istaknuti njezinu predanost u rješavanju pravnih pitanja i zastupanja interesa stranaka.

Lorena Tavčar

Odvjetnički vježbenik

Odmah po stjecanju diplome na Pravnom fakultetu pridružila se odvjetničkom timu gdje svojim interesom i zalaganjem te staloženim pristupom svakodnevno doprinosi uspjehu odvjetničkog tima. Rješavanju specifičnih pravnih slučajeva pristupa s posebnom naklonošću i time proširuje znanja našeg odvjetničkog tima.

Lana Tomić

Odvjetnički vježbenik

Diplomirala je na Pravnom fakultetu i od tada stječe iskustva u radu, stjecanju novih znanja i vještina. Ističe se pristupačnošću i energijom, a svojim interesom doprinosi visoko postavljenim ciljevima cijelog tima i kvalitetnom zastupanju stranaka.