Odvjetnički ured Zrinka Prlić

About us

Attorney at law Zrinka Prlić was educated at the 1st General Programme Gymnasium and the Faculty of Law.

After graduation, she gained her first work experience in the legal profession at a renowned law firms in Zagreb.

Following the completion of traineeship, she passed the bar examination at the Ministry of Justice of the Republic of Croatia.

She gained further work experience at several other law firms through independent management of duties concerning civil law.
In 2009 she was admitted to the Croatian Bar Association and continued pursuing her career as attorney at law, as well achieves success in the implementation of mediation before and during court proceedings.

In 2010 she received a scholarship from the Europeische Rechtsanwalts Akademie.

She has founded Law firm Prlic which she leads today and continues with further education.

Attorney at law Zrinka Prlic provides legal assistance in Croatian, English and German language.

She is a member of the Croatian Bar Association, the Mediation Centre at the Croatian Bar Association, the Croatian Association for Mediation, the Croatian Association of Women in Legal Profession and the Business Network International-BNI.

There are no insoluble problems – only those that are not being solved

Upoznajte naše pravnike

Karolina Gajski

Odvjetnica

Nakon što je diplomirala na Pravnom fakultetu zaposlila se u Odvjetničkom uredu Zrinka Prlić gdje je odradila pripravnički staž i položila ispit za registriranog medijatora, te potom i pravosudni ispit. Preciznost i posvećenost glavne su odlike njenog rada, vrijedan je član tima i teži iznimnoj kvaliteti u predmetima koje vodi.

Albina Bradarić

Odvjetnički vježbenik s položenim pravosudnim ispitom

Pripravnički staž odradila je u Odvjetničkom uredu Zrinka Prlić i uspješno položila pravosudni ispit.  Ambicioznost i odlučnost njezine su karakteristike u stjecanju daljnjeg znanja i iskustva, kao i u zastupanju stranaka. U izvršavanju zadataka je motivirana i pouzdana, a to su samo neke od odlika njenog rada koje jako cijenimo.

Tea Ćorluka

Odvjetnički vježbenik s položenim pravosudnim ispitom

Diplomirala je na Pravnom fakultetu, odradila pripravnički staž i položila pravosudni ispit. Član je našeg tima koju odlikuje pedantan pristup i širok spektar interesa u različitim pravnim područjima. Svakako vrijedi istaknuti njezinu predanost u rješavanju pravnih pitanja i zastupanja interesa stranaka.

Lorena Tavčar

Odvjetnički vježbenik

Odmah po stjecanju diplome na Pravnom fakultetu pridružila se odvjetničkom timu gdje svojim interesom i zalaganjem te staloženim pristupom svakodnevno doprinosi uspjehu odvjetničkog tima. Rješavanju specifičnih pravnih slučajeva pristupa s posebnom naklonošću i time proširuje znanja našeg odvjetničkog tima.

Lana Tomić

Odvjetnički vježbenik

Diplomirala je na Pravnom fakultetu i od tada stječe iskustva u radu, stjecanju novih znanja i vještina. Ističe se pristupačnošću i energijom, a svojim interesom doprinosi visoko postavljenim ciljevima cijelog tima i kvalitetnom zastupanju stranaka.