Odvjetnički ured Zrinka Prlić

Über uns

Die Rechtsanwältin Zrinka Prlić immatrikulierte sich nach Abschluss des 1. Allgemeinen Gymnasiums in Zagreb an die Fakultät für Rechtswissenschaften. Nach dem Studienabschluss sammelte sie ihre ersten Kenntnisse und Erfahrungen im Anwaltsberuf in einer renommierten Anwaltskanzlei in Zagreb.

Nach Absolvierung des Praktikums als Rechtsanwaltsanwärterin bestand sie die Zweite Staatsprüfung vor dem Justizministerium der Republik Kroatien. Weitere praktische Erfahrungen sammelte sie in mehreren Anwaltskanzleien durch selbstständige Leitung von Tätigkeiten auf dem Gebiet des Zivilrechts.

Im Jahre 2009 wurde sie in die Kroatische Rechtsanwaltskammer als Rechtsanwältin aufgenommen und setzt danach die Ausübung ihrer Tätigkeit in der Rechtsanwaltschaft fort.

Es gibt keine unlösbaren Probleme, sondern lediglich solche, die nicht gelöst werden.

Upoznajte naše pravnike

Karolina Gajski

Odvjetnica

Nakon što je diplomirala na Pravnom fakultetu zaposlila se u Odvjetničkom uredu Zrinka Prlić gdje je odradila pripravnički staž i položila ispit za registriranog medijatora, te potom i pravosudni ispit. Preciznost i posvećenost glavne su odlike njenog rada, vrijedan je član tima i teži iznimnoj kvaliteti u predmetima koje vodi.

Albina Bradarić

Odvjetnički vježbenik s položenim pravosudnim ispitom

Pripravnički staž odradila je u Odvjetničkom uredu Zrinka Prlić i uspješno položila pravosudni ispit.  Ambicioznost i odlučnost njezine su karakteristike u stjecanju daljnjeg znanja i iskustva, kao i u zastupanju stranaka. U izvršavanju zadataka je motivirana i pouzdana, a to su samo neke od odlika njenog rada koje jako cijenimo.

Tea Ćorluka

Odvjetnički vježbenik s položenim pravosudnim ispitom

Diplomirala je na Pravnom fakultetu, odradila pripravnički staž i položila pravosudni ispit. Član je našeg tima koju odlikuje pedantan pristup i širok spektar interesa u različitim pravnim područjima. Svakako vrijedi istaknuti njezinu predanost u rješavanju pravnih pitanja i zastupanja interesa stranaka.

Lorena Tavčar

Odvjetnički vježbenik

Odmah po stjecanju diplome na Pravnom fakultetu pridružila se odvjetničkom timu gdje svojim interesom i zalaganjem te staloženim pristupom svakodnevno doprinosi uspjehu odvjetničkog tima. Rješavanju specifičnih pravnih slučajeva pristupa s posebnom naklonošću i time proširuje znanja našeg odvjetničkog tima.

Lana Tomić

Odvjetnički vježbenik

Diplomirala je na Pravnom fakultetu i od tada stječe iskustva u radu, stjecanju novih znanja i vještina. Ističe se pristupačnošću i energijom, a svojim interesom doprinosi visoko postavljenim ciljevima cijelog tima i kvalitetnom zastupanju stranaka.